2810381146 6944148943 ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΟΔΟΣ Β marblempinixakis@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Marble Mpinixakis
Μάρμαρα - Γρανίτες - Τεχνογρανίτες - Κεραμίδια
Ηράκλειο ΚρήτηςΣτην καρδιά του Ηρακλείου, σε έναν τόπο που η ιστορία και η παράδοση σμίγουν με τη σύγχρονη τεχνολογία, βρίσκεται η επιχείρηση "Marble Mpinixakis", ένας πρωτοπόρος στον κλάδο του εμπορίου και της επεξεργασίας μαρμάρων. Με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα, έχουμε αποκτήσει μια αναγνωρισμένη φήμη για την ποιότητα και την αξιοπιστία μας.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια εκτενή γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και κεραμικά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προτίμηση. Είτε επιλέγετε ένα κομμάτι μάρμαρου για το σπίτι σας, είτε ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Εξαιρετικά Υλικά, Ανεπανάληπτα Αποτελέσματα
 
     
 
Η εξειδίκευσή μας όμως δεν σταματάει στο εμπόριο. Με έναν έμπειρο και δημιουργικό οραματισμό, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κουζινών, μπανιέρων, σκαλοπατιών, πάγκων κουζίνας, επενδύσεων τοίχου και πισινών.
 
 Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και με γνώμονα την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή, δημιουργούμε προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης και ανακαλύψτε τον κόσμο του μαρμάρου με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσασταν.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810381146
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Στη Μάρμαρα Μπινιχάκης, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υλικών που καλύπτουν κάθε ανάγκη και προτίμηση των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
  Εξειδίκευση στο Μάρμαρο
Marble Mpinixakis


Στην οικογενειακή μας επιχείρηση, η εξυπηρέτηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε δράσης μας. Είτε είστε επαγγελματίας αρχιτέκτονας που αναζητά την τέλεια υλοποίηση ενός έργου, είτε ένας ιδιώτης που ονειρεύεται το ιδανικό σπίτι, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία.
 
     
   
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
Κουζίνες  
Μπάνια  
Σκάλες  
Πάγκους κουζίνας  
Επένδυση τοίχου  
Πισίνες